Френският вестник L'Equipe съобщава, че бащата на Лионел Меси Хорхе, който е

...
Френският вестник L'Equipe съобщава, че бащата на Лионел Меси Хорхе, който е
Коментари Харесай

Бащата на Меси отрязал ПСЖ, кацнал в Барселона

Френският вестник " L'Equipe " оповестява, че бащата на Лионел Меси Хорхе, който е и негов сътрудник, е отхвърлил последното предложение на парижкия клуб за преподписване на контракта на сина му и тази нощ е кацнал в Барселона, само че е отказал да разяснява пред публицистите бъдещето на международния първенец. 

Меси би дал приоритет на MLS, само че не би затворил вратата за хипотетично завръщане в Барса. Той съществено би обмислил да напусне френската лига, с цел да се впусне в ново професионално премеждие.

Срещата на върха с присъединяване на Хорхе Меси се е провела в Париж, а договарянията били провалени. ПСЖ искаше да удължи договора на Меси за най-малко един сезон. Сега аржентинският футболист ще премисли бъдещето си и ще даде приоритет на MLS или Барса. Той даже не е възобновил контракта за наем на парижкото си жилище.

Лео не би приел едногодишното удължение на контракта, защото ПСЖ искаше да наложи понижение на заплатата му, с цел да няма проблеми с финансовия феърплей. Обкръжението на Меси схваща, че изискванията, контрактувани през тази незадължителна година, няма да бъдат изпълнени, тъй че не желаят да подпишат това съглашение. В ПСЖ не считат въпроса за завършен и към този момент търсят нова среща с сътрудника на играча на място, друго от Париж.

Парижкият клуб, съгласно " L'Equipe ", упорства, че това са естествени договаряния за справяне с подновяването и че няма нищо дефинитивно. Двете страни ще продължат диалозите, с цел да се опитат да реализират съглашение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР